Over

Videocommunicatie.nl is het kennisplatform voor alle marketeers in Nederland die video/animatie willen inzetten binnen hun organisatie. Je vind er verhalen uit de praktijk, trends, do’s & don’ts en natuurlijk de laatste ontwikkelingen in de markt. Met meer dan 10 jaar ervaring als videocontentpartner weet Imagine People wat goed werkt, maar ook wat minder goed werkt. Die kennis delen ze graag met de rest van Nederland, omdat ze geloven in sterke content!

Auteurs

Alfred Noomen

Alfred NoomenAlfred Noomen is de founder van Imagine People en heeft meer dan 2000 videoproducties achter zijn naam staan.  Alfred heeft in 2007 zijn vaste baan bij PLUS achter zich gelaten, omdat hij toen al sterk geloofde in video. Nog geen week later stond hij te filmen in de jungle van Borneo en de rest is inmiddels geschiedenis. Op kantoor geniet hij van sterke playlists en er komen dan ook altijd goede beats uit zijn speakers. Zijn liefde voor video zie je o.a. terug in unieke videoformats. 

Rosa Gregoire

Rosa is vers afgestudeerd van de Universiteit Utrecht en probeert nu het ‘echte leven’ uit. Ze heeft Digitale Media en Communicatie gestudeerd en leeft dus praktisch op het internet. Haar affiniteit met video komt voort uit: (1.) Een vader uit het filmvak. (2.) De ontdekking van de wondere wereld van YouTube op haar 14e. (3.) Haar obsessie met crossmedia storytelling. Naast eindeloos video’s kijken is ook schrijven een hobby van Rosa. Haar favoriete sociale netwerk is Instagram want de wereld is net een beetje mooier door een virtuele roze bril.

Jij?

Wil jij een artikel schrijven voor videocommunicatie.nl óf zelfs vaste blogger worden en met je gezicht op deze pagina komen? Stuur dan een mailtje naar info@videocommunicatie.nl